Könyvelési szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink a könyvelés teljes területét lefedik vállalkozás indításától kezdve a napi, heti teendőkig, adóhatóságok előtti képviseletekig.    Bármelyik szolgáltatásunk irány érdeklődik vegye fel a kapcsolatot velünk vagy töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

 

könyvelés5 Könyvelés az egyik legfontosabb feladat egy vállalkozás életében az értékesítés mellett. Mi levesszük ezt a terhet az Ön válláról, minden hatósággal szembeni képviseltet elvégzünk Ön helyett, így Önnek csak az egyéb feladatokra kell koncentrálnia.
bérszámfejtés Bérszámfejtés szolgáltatásunk minden elemében cégre szabott, célunk, hogy kialakítsunk cége tevékenységéhez tökéletesen illeszkedő, megfizethető szolgáltatást
adótanácsadás2 A folyamatosan változó adótörvények miatt minden vállalkozás életében fontos be az adótanácsadás.Ügyfeleink számára személyre szabott adótanácsadási szolgáltatásunk nyújtunk, mivel a célunk közös, az adott vállalkozás a lehető legkevesebb adót fizessen
cégalaítás A cégalapítás mindenki számára izgalmas feladat. Mi professzionális szolgáltatást nyújtunk Önnek azért, hogy ne vesszen el a cégalapítás útvesztőjében és nyugodtan csak az egyéb nem közvetlenül a cégalapítással kapcsolatos feladatokkal tudjon foglalkozni.